oktober 12, 2021

På online konferencen; Kreativitet & Ledelse den 4. til 7. oktober 2021, havde jeg sammen med Susanne Bøgeløv Storm fra Æstetisk læring, en række samtaler med afsæt i en undersøgende tilgang til spørgsmålet;

Hvorfor er kreativitet lederens mest nødvendige egenskab i det 21. århundrede? 

Det var konferencens formål, gennem samtaler med forskellige kultur – og ledelseskapaciteter, at udfolde perspektiver, der åbnede deltagernes (og vores egen) forståelse af, hvordan man kan koble ledelse og kreativitet med hinanden på en meningsfuld måde. Men også at udfolde forståelsen af kreativ ledelse.

Spørgsmålet er naturligvis inspireret af den slutning, man kom med i Davos, i 2018, hvor netop kreativitet blev udpeget, som den mest nødvendige kompetence hos ledere i det 21. århundrede.

Som du kan se på videoen sidder Susanne og jeg temmelig tæt pga noget logistik halløj. Men sådan er det, når man laver den første online konference om Ledelse & Kreativitet for knap 350 deltagere. Det var selvfølgelig også indholdet i samtalen, der var vigtig og det var en virkelig inspirerende samtale med Michael Stubberup. Og hvad betyder det så, at man sidder lidt oveni hinanden?

Herunder kan du se det grafiske referat, som fremtidsforsker, erhvervscoach og grafisk facilitator, Louise Lind lavede under samtalen. Tjek Louise Linds hjemmeside for mere info

God fornøjelse med at se samtalen!

dbh

lene