Lederens værksted

[Workshop] Motivation, trivsel & fastholdelse

Hvordan I får (endnu) flere af jeres gode medarbejdere til at drømme om at blive – og tiltrækker nye dygtige medarbejdere

Motivation og trivsel er to sider af sammen mønt. Trives du i dit arbejde, er du også grundlæggende motiveret – og dit tilfredshedsniveau med din arbejdssituation vil være særdeles positiv. Medarbejdere der oplever en indre tilfredshed med deres arbejde, vil rigtig gerne blive. Men hvordan styrker man den indre tilfredshedsfølelse?

Ved at forstå, hvad der er på spil hos den enkelte og i fællesskabet. Den menneskelige motivation er naturligvis individuelt betinget – det der motiverer den ene, motiverer ikke i samme grad den anden. For nogle er det at være en del af det fællesskab, der er på arbejdspladsen, den stærkeste motivationsfaktor. For andre er det at blive udfordret afgørende. Alligevel er der nogle motivationsfaktorer, som gælder for (næsten) alle. Som I vil opdage i denne workshop – er vi mennesker ikke så forskellige endda.

Workshoppen er designet til lederteams – store som små – som ønsker at øge deres indsigt i den menneskelige motivation – og skabe (endnu) mere motivation, trivsel og arbejdsglæde. Der bliver serveret konkret viden og redskaber, som I kan gå direkte tilbage til jeres ledelsespraksis og anvende.

Workshoppen afholdes internt hos jer.

Book workshoppen  med det samme – eller ring og få en snak om jeres behov og ønsker.

Den mest kraftfulde og bæredygtige motivation

Hvis du forestiller dig en motivationspyramide med forskellige lag af faktorer, der har direkte indflydelse på den menneskelige motivation – så finder du FORMÅL øverst. At være formålsdrevet, altså forbundet til et formål er den mest kraftfulde og bæredygtige motivation hos os mennesker.

Men hvor skal du overhovedet starte?

Med dig selv. Start med at blive skarp og afklaret på dit personlige formål og din forbindelse til dit eget formål.

Og hvordan det?

Du kan gå i shoppen her på siden og købe E-bogen: Formålsdrevet ledelsegiv din organisation et bæredygtigt liv. Du bliver indført i grundforståelsen af, hvad formålsdrevet ledelse er, kan og ikke kan. Desuden bliver du guidet og får konkrete coach-dig-selv-spørgsmål, som kan hjælpe dig rigtig fint igang.

En anden mulighed

Er du interesseret i 1:1 coachingsessions for at komme nærmere dit eget og måske orgamisations formål – tilbyder Lene Værge det individuelle lederforløb  – Menneske og leder med formål. Vi tager naturligvis afsæt i lige præcis dig.  Ring eller skriv til Lene for mere info.