Lederens visionsværksted

Vores første “ting” i Lederens visionsværksted er klar til dig. En lille anvendelig e-bog om formålsdrevet ledelse – der handler om at vende sig ud mod verden og de større formål.

Den giver blandt andet inspiration til, hvordan du kan arbejde med at finde formålet, hvilke fordele der er og et par af de fælder som mange desværre falder i, når de bevæger sig ind i det formålsdrevet landskab. Tjek den ud…

Læs mere om e-bogen her

E-bogen “Formålsdrevet ledelse” er konkret og indsigtsfuld på en og samme tid. Side for side giver den dig bud på ‘hvorfor’ formålsdrevet ledelse er relevant og vigtigt for enhver organisation. Den leverer redskaber og eksempler på hvordan du kommer godt i gang. En skøn lille e-bog.

Renata Edsbjerg, ledelsesrådgiver, Human Revolution

Vi er så glade for, at du kigger forbi Lederens visionsværksted

Er du optaget af ledelse med visioner og formål? Altså den slags visioner og formål, der omsættes og skaber nye og bedre virkeligheder?

Det er vi.

Derfor arbejder vi i visionsværkstedet med “det”, der kan hjælpe dig, dine lederkollegaer og din organisation til at omsætte visioner og formål til virkeligheder – som er bedre.

Tøv ikke med at ringe, hvis du og I har brug for inspiration eller hjælp. Du ringer bare til Lene Værge 25 21 89 35 eller sender en mail til hende lene@nordicempowerment.dk

I øvrigt kommer vi snart ud med noget med.

Vi ses!

"Whatever you do, you must never let the voice in your head control the brain in your heart”

- Steve Jobs