Om

Nordic empowerment  har eksisteret siden 2012 og vi arbejder med empowerment tilgangen og det narrative som perspektiv og forståelsesapparat. Virksomheden er ejet af Lene Værge.

Nordic empowerment er sat i verden med det formål at bidrage til at mennesker – sammen og hver for sig – kan skabe bæredygtige liv.

Hvem er vi?

Lene Værge ejer og driver virksomheden; Nordic Empowerment. Hun har beskæftiget sig med empowerment tilgangen og det narrative – hver for sig og kombination med hinanden i 25 år. Hun har en særlig kærlighed til menneskelige og litterære fortællinger, til sproget, til det skæve og alt det, der smager af ægthed. Det er naturligvis også hende, der har bloggen om formålsdrevet ledelse –  her på siden. Hun har tidligere været leder af en selvejende kulturinstitution og indenfor det offentlige  – arbejdet som freelanceunderviser, medarbejder og konsulent.

Lene holder oplæg og workshops for styrelser, fonde, kommuner, videncentre, på konferencer mv. Hun har undervist på uddannelsesinstitutioner, højskoler, i kommuner, hos private kursusudbydere, på daghøjskoler, i det private erhvervsliv.

Hun har udviklet og designet et hav af kurser, projekter, længerevarende efteruddannelsesforløb, mentoruddannelser, modeller, redskaber og koncepter – med afsæt i empowerment tilgangen og dens motiverende kraft. I øvrigt beskæftiger hun sig med formålsdrevet ledelse – i en udfoldet version.

Hun er uddannet i Det personlige lederskab fra Dansk Coachcenter (2000-2003 – nu European Leadership). Desuden er hun uddannet i Motivation Factor (2010),  voksenunderviser fra Nr. Nissum Seminarium (1997) – og læste i en periode i slutningen af 90´erne litteraturhistorie.

Lene er kendt som en nærværende og levende underviser, der tager afsæt i virkeligheden.

Ingen kan noget alene

Jeg har fornøjelsen at samarbejde med vidt forskellige brancher, små og store virksomheder – offentlige såvel som private. Men også enkeltpersoner og mindre grupper.

Ræk endelig ud, hvis du tænker vi skal tage en snak, om en opgave, et projekt, en idé.

Herunder finder du mine faste samarbejdspartnere gennem de seneste år 

CEPU – Center for praksisudvikling, Silkeborg

 

Kornerupdesign v/Dorthe Kornerup, Roskilde

 

TalkingStrokes v/Marie Rohrsted, Skovlunde

 

Æstetisk læring v/Susanne Bøgeløv Storm, Brande