Om

nordic empowerment er etableret i 2012 og hed tidligere JobEdu. Virksomheden er etableret og ejet af Lene Værge.

nordic empowerment er sat i verden med det formål at inspirere dig til at udfolde dit formål, dine ressourcer og dit potentiale, så du kan inspirere andre til at udfolde deres.

Hvem er vi?

Lene Værge er indehaver af kursus – og konsulentvirksomheden; Nordic Empowerment, hvor hun underviser samt løser konsulent – og skribentopgaver. Hun arbejder med afsæt i det formålsdrevne, empowerment og den narrative tilgang – ind i en nordisk kontekst. Lene har en særlig kærlighed til menneskelige og litterære fortællinger, til sproget, til det skæve og alt det, der smager af ægthed. Hun har tidligere været leder indenfor beskæftigelsesområdet og leder af et medborgerhus. Hun har arbejdet indenfor det kulturelle område, beskæftigelsesområdet, det voksenpædagogiske – og sociale praksisfelt. Hun er uddannet i Det personlige lederskab fra Dansk Coachcenter (2000-2003 – nu European Leadership). Desuden er hun uddannet i Motivation Factor (2010) og voksenunderviser fra Nr. Nissum Seminarium (1997). Ligeledes har hun gennem mange år beskæftiget sig med det narrative. Hun har udgivet en række artikler, guides samt andre materialer. (Udgivelser ved blandt andet; Berlingske Media, Cabi, Seminarer.dk, JobEdu, Motivation Factor News, JP mv) I foråret 2019 udkommer en antologi om formålsdrevet ledelse, hvor hun også bidrager med en artikel.

Susanne Bøgeløv Storm er samarbejdspartner og underviser blandt andet i nonverbal kommunikation på MasterMentor Uddannelsen og på andre af vores kurser. Hun er kendt og anerkendt som en levende underviser, der både sætter kursister og sig selv i spil.

Susanne er uddannet skuespiller og cand. Pæd. Pæd. Psyk.

Desuden er hun indehaver kursusvirksomheden; Æstetisk Læring. (se aestetisk.dk)