Formålsdrevet ledelse – giv din organisation et bæredygtigt liv

kr. 119,00

En lille e-bog (24 sider) til dig, der gerne vil i gang med formålsdrevet ledelse eller er nysgerrig på denne ledelsesfilosofi, som har optaget ledere over det meste af verden – ikke mindst takket være bestsellerforfatteren; Simon Sinek og hans bog; Start med hvorfor.

Læs mere om e-bogen herunder.

Kategorier: ,

Beskrivelse

E-bogen; Formålsdrevet ledelse – giv din organisation et bæredygtigt liv, er pædagogisk opbygget med eksempler på den formålsdrevet organisation ind i en dansk kontekst. Du får konkret inspiration til, hvordan du kan arbejde med at finde dit formålsdrevet kompas og du præsenteres for nogle af fordelene ved formålsdrevet ledelse, men også de fælder som er årsagen til at en del ikke lykkes med denne ledelsesfilosofi.

I e-bogen anvises tre forskellige afsæt for, hvordan du kan omsætte formålet ind i organisationens kontekst; A) Det fælles bedste B) De store fællesskabers bedste C) Formål der bidrager til verdensmålene.

Formålsdrevet ledelse henvender sig til ledere indenfor såvel det private som offentlige – små som store organisationer.

E-bogen er skrevet til dig, der er nysgerrig på det formålsdrevet landskab og/eller gerne vil i gang med formålsdrevet ledelse.