Tilbud

Temadag; Empowerment, magt og ejerskab – hvordan afmagt forvandles til indre styrke, der mobilisere handling

DKK 3.175,00

Temadagen er for dig, der arbejder med mennesker, der har brug for at forvandle afmagt til en indre styrke, der mobiliserer ejerskab og handling.

SE ALT OM TILMELDING, EARLY BIRD OG VIRKSOMHEDSRABAT LÆNGERE NEDE

HENT BESKRIVELSE AF TEMADAGEN

UNDERVISER: Lene Værge

TIDSPUNKT: Torsdag den 18. november 2021 kl. 09:30 – 16:00

STED: Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C

TILMELDING: Når du har købt temadagen er du automatisk tilmeldt. Du vil modtage en bekræftelse på dit køb samt en faktura.  Ønsker du at betale med EAN nummer sender du bare en mail til info@nordicempowerment.dk med deltagernes navne, E-mail adresser og EAN nummer

VIRKSOMHEDSRABAT: En virksomhed – offentlig eller privat – der tilmelder mere end 1 deltager får ekstra 10% i virksomhedsrabat. Dette gælder også i forbindelse med early bird rabat. Dvs at tilmelder en virksomhed mere end 1 deltager senest den 15. oktober gives der en samlet rabat på 25% – dvs prisen pr deltager er; 2801,25 kr. (inklusiv moms)

Når du skal have virksomhedsrabat, tilmelder du ved at sende en mail til info@nordicempowerment.dk med deltagernes navne, E-mail adresser og EAN nummer eller cvr nummer og den E-mailadresse som fakturaen skal sendes til.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Temadagen er for dig, der arbejder med mennesker, der har brug for at forvandle afmagt til en indre styrke, der mobiliserer ejerskab og handling.

Måske er du vejleder, mentor, underviser, coach, rådgiver, (uddannelses) konsulent, leder eller noget helt andet. Din titel er ikke vigtig, det er du og dit engagement i at hjælpe endnu flere unge og/eller voksne til at lykkes.

På denne temadag i november tager vi et fast greb om forståelsen af magten, der er omdrejningspunktet i empowerment. For når vi
forstår magtens mekanismer, kan vi meget bedre hjælpe dem, der er fanget i afmagten. Den afmagt, som er årsagen til, at alt for mange ikke lykkes – med en uddannelse, et job, relationer, fællesskaber og alt det andet, som er vigtigt for et menneske.

Den praksisviden du får serveret…

Vil gøre dig endnu dygtigere til at spotte strukturer, roller og fortællinger, der fastlåser de mennesker, du arbejder med, i bestemte mønstrer og/eller situationer. Som de mønstre, der får de unge og voksne, du arbejder med, til at reproducere nederlag med uddannelse, job, fællesskaber, hverdagslivet, relationer osv.

Helt konkret får du:

  • Indsigt i, hvorfor empowerment tilgangen handler om magt og er super relevant og effektiv – også for den målgruppe du arbejder med.
  • Viden om og indsigt i de strukturer og mekanismer, som er i spil, når mennesker oplever sig fastlåste – og hvordan de brydes.
  • Redskaber og idéer til, hvordan du konkret i din praksis kan bruge empowerment tilgangen til at forvandle afmagt til indre styrke.
    Således at det skaber ejerskab og handling
  • Viden, idéer og redskaber, som du kan gå direkte hjem og arbejde videre med.

Du får i øvrigt også serveret…

  • Kaffe, frugt og brød, når du kommer.
  • En lækker frokostbuffet og drikkevarer.
  • En skøn eftermiddagsforfriskning med kage og kaffe/te.
  • Frisk frugt og isvand hele dagen.

Din underviser på denne særlige temadag…

Er Lene Værge, der har beskæftiget sig med empowerment tilgangen i mere end 25 år. Empowerment er ikke bare en faglig tilgang for hende, det er en del af hendes dna. Desuden har hun en dyb indsigt i det narrative perspektiv og den menneskelige motivation.

I øvrigt er det også hende, der ejer og driver nordic empowerment. Hun er kendt for at komme med god og smittende energi og gøre det stof, hun formidler praksisrelevant for deltagerne.