[WORKSHOP 2. JUNI 2022, AARHUS] Mening, motivation og mod – empowerment i praksis

kr. 1.780,00

TILMELDING OG BETALING – MED EAN NUMMER, MOBILPAY ELLER KORT

Du kan vælge at tilmelde  og betale med kort her i shoppen. Du er automatisk tilmeldt, når du betaler med kort og skal ikke foretage dig yderligere. Du kan også vælge at betale med EAN nummer. Ønsker du at betale med EAN nummer skal du tilmelde dig/jer pr mail. Brug mailadressen: lene@noem.nu. I emnefeltet skriver du; Tilmelding. Opgiv venligst følgende info  i mailen:

  • EAN nummer (eller den email fakturaen skal sendes til).
  • Antal deltagere du vil tilmelde samt navn og email adresse på kontaktpersonen.

Beskæftelse på tilmelding

Når du har tilmeldt dig/jer, vil du naturligvis modtage en bekræftelse på din/jeres tilmelding pr mail

Kontakt

Du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte Lene Værge, hvis du har spørgsmål til noget af det. Ring på 25 21 89 35 eller skriv en mail til lene@noem.nu

Beskrivelse

Målgruppe

Workshoppen er for dig, der arbejder indenfor beskæftigelsesindsatsen, uddannelsesområdet eller i en zone derimellem. Måske arbejder du på en erhvervsskole, et jobcenter, gymnasium eller FGU. Det kan også være, du er uddannelseskoordinator eller praktikvejleder og arbejder med elever eller praktikanter indenfor spcial – og sundhedsområdet. Du behøver ikke have viden om empowerment tilgangen i forvejen, da workshoppen relaterer til og tager afsæt i praksis.

Det praktiske

Dato: Torsdag den 2. juni 2022

Tidspunkt: kl. 10:00 – 15:00

Sted: Helnan Marselis hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus

Pris: 1.424 kr (ex moms) pr deltager.  1780 kr (inklusiv moms) pr deltager.

Forplejning: Der er kaffe/te og friskbagt brød, når du kommer. Til frokost får du serveret en lækker buffet.

Tilmelding og betaling

Du kan vælge at betale med kort her i shoppen . Du kan også vælge at tilmelde pr mail. Ønsker du at tilmelde pr mail, skal du sende en mail til lene@noem.nu.

I emnefeltet skriver du: Tilmelding. Følgende info i mailen: EAN nummer eller den email fakturaen skal sendes til. Antal deltagere du vil tilmelde samt navn og email adresse på kontaktpersonen.

Kontakt

Du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte Lene Værge, hvis du har spørgsmål til noget af det. Ring på 25 21 89 35 eller skriv en mail til lene@noem.nu